onsdag 2 februari 2011

Inget sug?! :S

Gaaah jag blir så deprimerad, jag är hur sugen som hellst på att scrappa å göra nå riktigt snyggt. Det ploppar upp en massa idéer men då jag väl sätter mig och ska skapa något så går det inte, det känns som att inget papper passar ihop och ingenting känns bra =/  jag vet inte hur jag ska börja eller någonting! såhär har det vart ett tag nu, även om jag köper super snygga papper / saker så blir det inte alls som man tänkt sig och Jag får ingenting gjort!!!! :'(

Och det jag tycker är värst av allt är ju att jag har ju sånt sug att göra något, vad ska jag göra?! :S 

2 kommentarer:

  1. ååå va segt när man vill å det lixom inte kommer nåt! =( Hoppas du vinnermin bloggcandy så du kanske kan komma igång med lite nya grejjer? =)=)
    trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Vad jag känner igen mig i det du skriver. Hade en riktig blockad i höstas. Världens sug men ingenting blev gjort :-/ Tack för titten och komentaren i min blog också :-) jag färglägger motiven med faber castell polychromos-pennor och hud och hår har jag alltid promarker som bakgrund. En del motiv har jag det även på kläderna också men det är väldigt sällan. Hoppas spärren släppt nu när du gjort de tjusiga böckerna B-)

    SvaraRadera