söndag 28 augusti 2011

var ett tag sedan nu..

Haalloj!!   jag har inte gått och dött bara så ni vet ! men det har hänt en masssa saker medans jag har varit borta
 
Det är ju så att den 22/7 flyttade jag och killen tillsammans.... ÄNTLIGEN!  Så nu är vi sambos, på riktigt :) Vi har flyttat till en tvåa på 72 kvadrat, mycket nice ;) så vi har hållit på att pyssla å haft oss i här, sedan har vi inte haft något internet så jag har inte kunnat blogga och sedan har jag haft en total scraptorka :S men nu tror jag den är över, får hoppas det i alla fall :D  men det som är mindre bra nu är att min dator har pajat med, men ska nog beställa en imorgon så jag delvis kan göra mitt skolarbete och göra sånt som är roligt på den ;P


Så jag har missat en massa av er andra som jag brukar följa men sån tur är så har jag er på "bloglovin" så ska gå in där och kolla vad ni har haft för er å "sno" lite insperation ;)

Sedan nu i sommar har jag jobbat, jobbat å jobbat...men det var de värt. Har haft såna otroligt bra arbetskamrater i sommar så :) 

Och i tisdags så började jag i skolan... igen... Men nu ska jag läsa till undersköterska i 3 terminer så förhoppningsvis kommer det vara mycket roligt och givande å om det går fort är det ju bara ett stort + 


Det som är lite negativt nu är att jag har åkt på en dunderförkylning, så jag hoppas den går över fort så jag orkar ta tag i saker å ting här hemma som behöver göras. 

ÅÅÅ en sak som jag längtar till så fruktansvärt är den 22-23e oktober... för vet ni vad som väntas då?  JO Hcs stora pysselträff här i övik :D  Någon mer än jag som ska dit? ;) 
och såklart längtar jag till den 17e sep. för då ska hcs medlemar få komma på en pysselträff :)  så jag har mycket att se fram emot nu!


 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar